CUINA DE DIVENDRES

LES RECEPTES DE PEP NOGUÉ

Autor: NOGUE, PEP

Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas

CUINA DE DIVENDRES

CUINA DE DIVENDRES

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/03/2015
Colección:
ESCUDELLA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat compartint amb l'Espartac Peran i tota la colla del …

El llibre que teniu a les mans és un compendi de quilòmetres, un grapat de sortides, moltes vivències, alguns centenars de tertúlies, milers de coneixences i una bona dosi de receptes que han anat sortint al llarg de tots els pobles que en Pep Nogué, cuiner i divulgador gastronòmic, ha anat compartint amb l'Espartac Peran i tota la colla del programa Divendres, de TV3, que es fa cada tarda, de dilluns a divendres. S'ho passen bé i això es nota. Aprenen un fotimer de coses a cada poble on van. La cuina de cada indret i els aliments que hi troben són importants per conèixer cada dia més el nostre patrimoni, però encara ho és més aprendre-ho de la veu, les mans, les rialles i les mirades de les persones que s'hi van trobant. Descobriu tota la saviesa que ens regala aquesta bona gent. Que us vagi de gust!
Leer más

Más libros de NOGUE, PEP

Más información del libro

CUINA DE DIVENDRES

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-312-8
EAN:
9788490343128
Nº páginas:
192
Colección:
ESCUDELLA
Lengua:
CATALAN
Alto:
16 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocineros y Recetas
En Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant, sí, llegiu bé, sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l'escriptura de llibres i d'articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d'aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista Cuina, a Catalunya Ràdio al programa El suplement amb Sílvia Cóppulo o TV3 al programa Divendres amb en Xavi Coral i l'Espartac Peran. Podeu saber-ne més a la seva web (www.pepnogue.cat), a Twitter (@pepnogue), Facebook i Instagram.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar