Un: Un sol recipient. Receptes fàcils

Autor: Oliver, Jamie

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Fácil y Rápida

Un: Un sol recipient. Receptes fàcils

Un: Un sol recipient. Receptes fàcils

29,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
01/11/2022
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Els àpats ràpids i fàcils són encara més senzills quan només necessites una sola olla o paella per fer-los. Encara resulta més fàcil si les receptes tenen un màxim de vuit ingredients i requereixen una preparació mínima. Un està ple de plats econòmics que es poden preparar en qualsevol moment: dinars deliciosos a casa, sopars ràpids que encantaran a tota …

Els àpats ràpids i fàcils són encara més senzills quan només necessites una sola olla o paella per fer-los. Encara resulta més fàcil si les receptes tenen un màxim de vuit ingredients i requereixen una preparació mínima.

Un està ple de plats econòmics que es poden preparar en qualsevol moment: dinars deliciosos a casa, sopars ràpids que encantaran a tota la família, àpats perquè els cuiners novells siniciïn amb resultats meravellosos...

Amb més de 100 receptes que us ensenyaran tècniques senzilles d'una sola paella: els capítols inclouen delícies vegetals, pollastre de celebració, pasta a la paella, postres i pastissos. Hi ha moltes receptes saboroses i sense complicacions que converteixen aquest llibre en un imprescindible, un llibre que ha destar a totes les cuines.

El gran Jamie Oliver per primera vegada en català amb el seu llibre de receptes més fàclis i saboroses

Leer más

Más libros de Oliver, Jamie

Todos los libros de Oliver, Jamie

Más información del libro

Un: Un sol recipient. Receptes fàcils

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-2975-7
EAN:
9788466429757
Nº páginas:
312
Colección:
FORA DE COL.LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
25 mm
Ancho:
19 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Fácil y Rápida
Jamie Oliver és l'autor de no-ficció més venut de la història del Regne Unit i potser el cuiner més famós del món. És popular per la seva personalitat expansiva i el seu talent per reformular plats clàssics. Ha venut 48 milions d'exemplars a tot el món.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar