BOLETS

Autor: Quadrada Monteverde, Mariona

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

BOLETS

BOLETS

7,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2015
Colección:
MINIRECEPTARIS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes factibles a casa, amb base clàssica i tocs d'actualitat. "Editat …

En aquest llibre us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes factibles a casa, amb base clàssica i tocs d'actualitat. "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más libros de Quadrada Monteverde, Mariona

  • Amanides

    NO DISPONIBLE

    Amanides

    23,50€ IVA INCLUIDO

  • Aperitius i tapes

    NO DISPONIBLE

    Aperitius i tapes

    23,80€ IVA INCLUIDO

  • Sopes fredes i calentes

    NO DISPONIBLE

    Sopes fredes i calentes

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • ELS BOLETS A LA CUINA

    NO DISPONIBLE

    ELS BOLETS A LA CUINA

    14,90€ IVA INCLUIDO

  • Bolets

    NO DISPONIBLE

    Bolets

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • TAPES

    NO DISPONIBLE

    TAPES

    7,50€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

BOLETS

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-361-6
EAN:
9788490343616
Nº páginas:
64
Colección:
MINIRECEPTARIS
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
95 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Mariona Quadrada (Reus, 1956) es va llicenciar en filologia catalana l'any 1979 per la Universitat de Barcelona. El 1984 va crear l'escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L'any 1996 va presentar la ponència "El paisatge de secà" en el marc del Segon Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Actualment continua la tasca culinarioeducativa i segueix recollint les seves experiències en llibres com aquest. Josep Borrell va cursar estudis d'arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l'escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. S'ha encarregat de la il·lustració fotogràfica de guies i llibres de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d'arquitectura, fotografia i moda, i ha il·lustrat, també, catàlegs d'art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma, i ha fet reportatges fotogràfics en 31 països.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar