PER SUCAR-HI PA!

LA CUINA I LA LLENGUA CATALANA, LESCUDELLA PERFECTA

Autor: Quintana, Lluc

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

PER SUCAR-HI PA!

PER SUCAR-HI PA!

25,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COMANEGRA
Publicación:
01/10/2024
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Del menjar en surten una quantitat extraordinària dexpressions i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba gallina vella fa bon caldo remenar les cireres ser un tros de pa fer el préssec... Entre la cuina i el menjador shi gesta una gran quantitat de la saviesa popular fixada generació rere generació, i en la llengua …

Del menjar en surten una quantitat extraordinària dexpressions i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba gallina vella fa bon caldo remenar les cireres ser un tros de pa fer el préssec... Entre la cuina i el menjador shi gesta una gran quantitat de la saviesa popular fixada generació rere generació, i en la llengua hi té les mostres més clares. Aquest llibre recull una quarantena de les expressions catalanes més emblemàtiques vinculades al menjar: a partir daquí, el xef Lluc Quintana ens fa salivar amb receptes inspirades per cadascuna, les il·lustracions esmolades de Marta Montenegro ens eixamplen el somriure i els apunts sociològics i gormands de Magí Camps ens fan una mica més savis. Una combinació per sucar-hi pa! «Un llibre traspua amor a la terra i a la cuina, amor a les tradicions i voluntat de practicar-les amb originalitat, coneixement i bon gust». Carme Ruscalleda
Leer más

Más información del libro

PER SUCAR-HI PA!

Editorial:
COMANEGRA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-10-16123-8
EAN:
9788410161238
Nº páginas:
208
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
En Lluc va néixer a Girona el 1993, concretament al barri de Santa Eugènia. De ben petit ja remenava les cassoles amb la seva mare, Núria, a qui ajudava a preparar els dinars i sobretot a acabar els pastissos. Daquesta passió culinària en va esdevenir una professió i en Lluc el 2012 entra a formar-se a lEscola dHostaleria de Girona. El 2014 es posa al capdavant del restaurant lAliança dAnglès i el 2016 entra a treballar a Els Tinars de Llagostera. També complementa la seva formació acadèmica a lescola de postres Espai Sucre de Barcelona. Finalment el 2018 es posa al capdavant del restaurant Can Xapes gràcies a la confiança de la Conxi Martínez i de lAssociació dIniciatives Socials. Can Xapes és més que un restaurant, i en Lluc ha estat vinculat a projectes socials des de petit gràcies al fet que els seus pares han sigut sempre uns referents en el camp de leducació, la igualtat i la perseverança. A part de la seva passió per la cuina, des dels sis anys fins als vint-i-tres va estar vinculat a lescoltisme, on va conèixer la Marta Montenegro. La seva inquietud per engegar projectes els ha dut a publicar aquest llibre.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar