Cabrerès ? Collsacabra - Llancers

50 itineraris d'aventura i patrimoni

Autor: ROMA I CASANOVAS, FRANCESC

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

Cabrerès ? Collsacabra - Llancers

Cabrerès ? Collsacabra - Llancers

13,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/11/2017
Colección:
AZIMUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre trobareu 50 itineraris per introduir-vos de primera mà pel Cabrerès, el Collsacabra i la serra de Llancers, espais força oblidats des d'un punt de vista excursionista. Podreu resseguir els cingles d'Aiats, la riera de les Gorgues i els paisatges més emblemàtics de la regió, tot incidint en la descripció de la ruta, però també en les dades …

En aquest llibre trobareu 50 itineraris per introduir-vos de primera mà pel Cabrerès, el Collsacabra i la serra de Llancers, espais força oblidats des d'un punt de vista excursionista. Podreu resseguir els cingles d'Aiats, la riera de les Gorgues i els paisatges més emblemàtics de la regió, tot incidint en la descripció de la ruta, però també en les dades més tècniques com la distància i el desnivell. Situat entre el Montseny i el Pirineu, aquest territori té un marcat caràcter propi, amb cims que es poden anar trobant en cada raconada del camí. La guia vol, també, mostrar-vos aquell Collsacabra antic, patrimonial, aquell espai humanitzat que s'ha esculpit a força de treball, dallant cingles i cavant llegendes.
Leer más

Más libros de ROMA I CASANOVAS, FRANCESC

Más información del libro

Cabrerès ? Collsacabra - Llancers

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-663-1
EAN:
9788490346631
Nº páginas:
0
Colección:
AZIMUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Francesc Roma i Casanovas (Sant Martí de Centelles, 1963). Autor de diversos llibres i guies de muntanya sobre el Montseny, Montserrat i el Vallès, va començar a esbargir-se pel Collsacabra i se'n va enamorar. El resultat és aquesta guia que, a través de 50 itineraris, pretén donar a conèixer aquesta subcomarca.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar