L ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA (EDICIO AMPLIADA I

LES CLAUS DEL CANVI PSICOLOGIC I LA TRANSFORMACIO PERSONAL

Autor: SANTANDREU, RAFAEL

Sección: PSICOLOGÍA - Crecimiento personal - Autoayuda

L ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA (EDICIO AMPLIADA I

L ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA (EDICIO AMPLIADA I

16,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
PLAZA JANES
Publicación:
07/11/2018
Colección:
ACTUALITAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquesta edició actualitzada per Rafael Santandreu conté un nou pròleg i incorpora cinc testimonis de canvi d'expacients de l'autor, que ratifiquen l'eficàcia i l'èxit de L'art de no amargar-se la vida i del mètode en què està basat. El nostre destí és arribar a ser més forts i feliços. I Rafael Santandreu ens proporciona, en aquest llibre, un mètode pràctic, …

Aquesta edició actualitzada per Rafael Santandreu conté un nou pròleg i incorpora cinc testimonis de canvi d'expacients de l'autor, que ratifiquen l'eficàcia i l'èxit de L'art de no amargar-se la vida i del mètode en què està basat.

El nostre destí és arribar a ser més forts i feliços. I Rafael Santandreu ens proporciona, en aquest llibre, un mètode pràctic, accessible i demostrat científicament per aconseguir-ho. Amb un estil propi, en combinació amb la seva llarga experiència com a psicòleg i amb vivències personals, l'autor mostra com podem transformar la nostra manera de pensar i actuar per tal d'aconseguir ser persones serenes, alegres i optimistes.

Emprant les eines de la psicologia cognitiva, l'escola terapèutica més reconeguda del món, L'art de no amargar-se la vida s'ha convertit en un llibre de referència imprescindible, que ha ajudat centenars de milers de persones a ser més felices.

Ressenya:«Un llibre molt ben escrit, científicament sòlid i útil per a aconseguir tenir una vida més gratificant i feliç. El recomano.»Walter Riso

Leer más

Más libros de SANTANDREU, RAFAEL

Todos los libros de SANTANDREU, RAFAEL

Más información del libro

L ART DE NO AMARGAR-SE LA VIDA (EDICIO AMPLIADA I

Editorial:
PLAZA JANES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-16930-61-6
EAN:
9788416930616
Nº páginas:
368
Colección:
ACTUALITAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
212 mm
Ancho:
142 mm
Sección:
PSICOLOGÍA
Sub-Sección:
Crecimiento personal - Autoayuda

Rafael Santandreu és un dels psicòlegs més prestigiosos del país. Després de cursar els seus estudis a Espanya i al Regne Unit, va exercir de professor a la Universitat Ramon Llull. A la dècada del 2000 va treballar amb el cèlebre psicòleg Giorgio Nardone a Itàlia, al Centro di Terapia Strategica d'Arezzo. Actualment reparteix la seva feina entre la psicoteràpia amb pacients -la seva gran passió- i la formació de metges i psicòlegs. A les seves consultes de Barcelona i Madrid tracta pacients d'arreu del món, tant de manera presencial com a través de videotrucada.

Els seus llibres L'art de no amargar-se la vida, Les ulleres de la felicitat y Ser feliç a Alaska han esdevingut referents internacionals en l'àmbit de la psicologia.

Per a més informació visita la seva página web rafaelsantandreu.es.

Otros libros en PSICOLOGÍA

También te pueden interesar