SER FELIÇ A ALASKA

MENTS FORTES CONTRA VENT I MAREA

Autor: SANTANDREU, RAFAEL

Sección: PSICOLOGÍA - Crecimiento personal - Autoayuda

SER FELIÇ A ALASKA

SER FELIÇ A ALASKA

16,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Publicación:
02/03/2016
Colección:
Divulgació
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El nou llibre de Rafael Santandreu presenta un mètode contrastat científicament que ens permetrà convertir-nos en persones sanes i fortes emocionalment, tranquil·les, centrades en el present i alliberades de totes les nostres pors. «Benvolgut lector: t'espero en el camí de la plenitud racional. Tant se val el que triguis a recorre'l; el que compta és avançar a un ritme constant. …

El nou llibre de Rafael Santandreu presenta un mètode contrastat científicament que ens permetrà convertir-nos en persones sanes i fortes emocionalment, tranquil·les, centrades en el present i alliberades de totes les nostres pors.

«Benvolgut lector: t'espero en el camí de la plenitud racional. Tant se val el que triguis a recorre'l; el que compta és avançar a un ritme constant. No t'aturis. Aniràs fent múscul mental i la vida se t'obrirà a poc a poc davant teu com un cirerer florit. Vés polint la ment. Sintonitza amb l'harmonia una vegada i una altra. Escriu poemes a cada pas. Procura no barallar-te ni indignar-te mai. Que la incomoditat sigui terreny fèrtil per a tu. El planeta t'agrairà la nova actitud vital i et recompensarà amb els seus múltiples tresors».

Les «neures» que ens amarguen la vida com ara l'ansietat, la depressió, l'estrès o la timidesa, així com les preocupacions i les pors són, senzillament, el resultat d'una mentalització errònia que podem revertir de manera permanent. Ser feliç a Alaska ens mostra com fer-ho possible amb el mètode de l'escola terapèutica més eficaç del món: la moderna psicologia cognitiva.

Ser feliç a Alaska descriu tres passos per reprogramar la nostra ment i convertir-nos en persones sanes i fortes des d'un punt de vista emocional, fins i tot quan les circumstàncies són molt adverses.

1) Orientar-se cap a l'interior.2) Aprendre a caminar lleugers.3) Apreciar les coses que ens envolten.

Pocs autors són capaços d'arribar a centenars de milers de lectors com ho ha fet Rafael Santandreu, gràcies al seu talent per oferir eines potents que produeixen canvis radicals i permanents.

Ressenyes:«Amb aquest llibre iniciaràs un viatge fascinant cap a la pau interior.»Manolo García

«Ser feliç a Alaska conté el millor mètode dissenyat per adquirir fortalesa emocional

Leer más

Más libros de SANTANDREU, RAFAEL

Todos los libros de SANTANDREU, RAFAEL

Más información del libro

SER FELIÇ A ALASKA

Editorial:
ROSA DELS VENTS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-16430-13-0
EAN:
9788416430130
Nº páginas:
320
Colección:
Divulgació
Lengua:
CATALAN
Alto:
216 mm
Ancho:
142 mm
Sección:
PSICOLOGÍA
Sub-Sección:
Crecimiento personal - Autoayuda

Rafael Santandreu es uno de los psicólogos más prestigiosos del país. Tras llevar a cabo sus estudios en España e Inglaterra, fue profesor en la Universidad Ramon Llull. En la década de 2.000, trabajó con el célebre psicólogo Giorgio Nardone en su Centro di Terapia Strategica de Arezzo, en Italia. En la actualidad, reparte su trabajo entre la psicoterapia con pacientes -su gran pasión- y la formación de médicos y psicólogos. A su consulta de Barcelona acuden pacientes de todo el mundo de forma presencial o videollamada. Sus libros anteriores, El arte de no amargarse la vida, y Las gafas de la felicidad se han convertido en referentes de la psicología a nivel internacional.

Para más información puedes consultar su página web rafaelsantandreu.es

Otros libros en PSICOLOGÍA

También te pueden interesar