OFERTAS MACEDA (1€)

Autor: SATRAPI, MARJANE

Sección: CÓMICS E ILUSTRADOS - COMICS GRAL

OFERTAS MACEDA (1€)

OFERTAS MACEDA (1€)

16,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
RESERVOIR BOOKS
Publicación:
13/01/2021
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L#EDICIÓ DEFINITIVA DEL CÒMIC FEMINISTA QUE HO VA COMENÇAR TOT**NOVA TRADUCCIÓ**NOU FORMAT**NOVA RETOLACIÓ**NOU DISSENY** Al voltant d#una taula parada amb el samovar, el te i les pastes, un grup de dones es disposa a passar la tarda. El ritme de la conversa aviat les du a parlar dels amors, del sexe i dels capricis dels homes. De mica en mica …

L#EDICIÓ DEFINITIVA DEL CÒMIC FEMINISTA QUE HO VA COMENÇAR TOT**NOVA TRADUCCIÓ**NOU FORMAT**NOVA RETOLACIÓ**NOU DISSENY**

Al voltant d#una taula parada amb el samovar, el te i les pastes, un grup de dones es disposa a passar la tarda. El ritme de la conversa aviat les du a parlar dels amors, del sexe i dels capricis dels homes. De mica en mica aniran sortint els secrets més íntims d#aquesta colla de dones fascinants, i també les seves pors, els remordiments i diverses anècdotes ben escandaloses. Brodats és un llibre radicalment viu que ens ensenya què vol dir ser dona, no només en un país islàmic, sinó a qualsevol punt del món.

La crítica ha dit...

«Si creus que els problemes de les dones no són de segona, Brodats et fliparà. El meu còmic preferit de Marjane Satrapi.»

Moderna de Pueblo

«Un Decameró modern i en vinyetes.»

Frankfurter Allgemeine Zeitung

«Un còmic subtil sobre la llibertat de les dones y la seva alienació.»

Le Monde

«Un llibre subversiu i joiós alhora.»

The Observer

Leer más

Más libros de SATRAPI, MARJANE

Todos los libros de SATRAPI, MARJANE

Más información del libro

OFERTAS MACEDA (1€)

Editorial:
RESERVOIR BOOKS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-18052-01-9
EAN:
9788418052019
Nº páginas:
0
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
197 mm
Ancho:
149 mm
Sección:
CÓMICS E ILUSTRADOS
Sub-Sección:
COMICS GRAL

Marjane Satrapi nació en 1969 en Rasht (Irán) y vive en Francia desde 1994. La publicación de Persépolis (2000 -2003), una innovadora serie de cómics autobiográficos, le valió un éxito fulgurante en Europa y Estados Unidos. Siguieron dos novelas gráficas más para adultos, Bordados (2003) y Pollo con ciruelas (2004), así como varios libros infantiles. Ha colaborado en revistas y periódicos de todo el mundo, y actualmente se dedica a la dirección cinematográfica, con cinco películas en su haber, entre ellas las adaptaciones de Persépolis (2007) y Pollo con ciruelas (2011).

Otros libros en CÓMICS E ILUSTRADOS

También te pueden interesar