CONFESSIONS DUN SOMMELIER

Autor: SEIJAS, DAVID

Sección: BIOGRAFÍAS Y MEMORIAS - BIOGRAFIAS Y MEMORIAS GRAL

CONFESSIONS DUN SOMMELIER

CONFESSIONS DUN SOMMELIER

20,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ARA LLIBRES
Publicación:
01/06/2024
Colección:
(CAT).SIN COLECCION
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

El llibre explica hist.ries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant que mai no han estat explicades, a través de fets i aventures reals, a més dÆaprofundir amb un gran humor i un estil desenfadat en la seva visió i experiència pr.pia sobre les addiccions, especialment amb lÆalcohol, doncs la seva professió i passió, el vi, es va convertir en …

El llibre explica hist.ries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant que mai no han estat explicades, a través de fets i aventures reals, a més dÆaprofundir amb un gran humor i un estil desenfadat en la seva visió i experiència pr.pia sobre les addiccions, especialment amb lÆalcohol, doncs la seva professió i passió, el vi, es va convertir en el seu enemic número u. Descobrirem com va afrontar aquest dilema i com el va resoldre, aconseguint continuar treballant amb el vi i també tastant i degustant vi mentre superava la seva addicció. 
Leer más

Más libros de SEIJAS, DAVID

Más información del libro

CONFESSIONS DUN SOMMELIER

Editorial:
ARA LLIBRES
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-11-73077-8
EAN:
9788411730778
Nº páginas:
288
Colección:
(CAT).SIN COLECCION
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
22 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
BIOGRAFÍAS Y MEMORIAS
Sub-Sección:
BIOGRAFIAS Y MEMORIAS GRAL
David Seijas (Seva, Barcelona, 1982) és sommelier: la seva passió és apropar el vi a la gent, comunicar-lo. Ha treballat en el sector de la restauració, on destaca la seva feina a elBulli i la Bulli Foundation, i també escrivint llibres i fent classes i conferències, a la ràdio i a la televisió. La seva feina lha dut a guanyar el Premi Nas dOr al millor sommelier dEspanya (2006), el Premi Nacional de Gastronomia al Millor Sommelier (2011) o el Premi al Millor Sommelier de lAssociació Catalana de Sommeliers. El 2017 va fundar el projecte Gallina de Piel, amb la il·lusió de fer el seu propi vi.

Otros libros en BIOGRAFÍAS Y MEMORIAS