La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals

Autor: Sole Torne, David

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals

17,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
02/03/2015
Colección:
REBOST I CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació duna forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en …

Aquest bocí de riba mediterrània, que va des de Cunit fins a Alcanar, amb el seu suau clima i la seva ubicació, ha estat un marc perfecte per a la proliferació duna forma de cuinar exemplar. Aquesta mostra de receptes tenen en comú que són molt representatives de la cuina de la nostra costa i la gran majoria neixen en làrea dinfluència de la mar. La cuina dabordo és sàvia, intuïtiva i sense mesures estandarditzades. A més de saludable, és duna sostenibilitat extraordinària perquè optimitza magistralment els pobres ingredients dels quals parteix: el peix, el brou, la patata, larròs i els fideus, la picada, lallioli. Definir la cuina de barca és parlar de peix, i ingredients originaris del país, de la zona, econòmics, que combinats amb saviesa configuren quasi bé la totalitat de la cuina marinera de la Costa Daurada.
Leer más

Más libros de Sole Torne, David

Más información del libro

La Cuina dels Pescadors de la Costa Daurada. Receptes tradicionals

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-92811-66-3
EAN:
9788492811663
Nº páginas:
139
Colección:
REBOST I CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
145 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar