L'alvocat

FRESC I SALUDABLE

Autor: VERGÉS, MARTA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

L'alvocat

L'alvocat

13,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2020
Colección:
CUINA PLANT BASED
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Alguna cosa deu tenir l'alvocat perquè en els últims anys s'hagi convertit en tota una insígnia de la cuina saludable. Aquesta fruita tropical aporta una gran quantitat de nutrients al nostre organisme, ja que és rica en proteïna, fibra, àcids grassos essencials, minerals i vitamines. A més a més, el seu sabor i la magnífica textura de la polpa la …

Alguna cosa deu tenir l'alvocat perquè en els últims anys s'hagi convertit en tota una insígnia de la cuina saludable. Aquesta fruita tropical aporta una gran quantitat de nutrients al nostre organisme, ja que és rica en proteïna, fibra, àcids grassos essencials, minerals i vitamines. A més a més, el seu sabor i la magnífica textura de la polpa la converteixen en un ingredient ideal per a multitud de plats. A les trenta receptes que inclou aquest llibre hi descobriràs el gran ventall de possibilitats que ofereix aquesta fruita deliciosa, que tant pot menjar-se cuita com feta a la brasa o al forn, untada, triturada... Hi trobaràs batuts, smoothies, entrepans, aperitius, sopes, entrants, amanides, postres i moltes altres opcions. Deixa que l'alvocat entri a la teva vida i descobreix tot el que pot oferir-te! "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"
Leer más

Más libros de VERGÉS, MARTA

Más información del libro

L'alvocat

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-984-7
EAN:
9788490349847
Nº páginas:
128
Colección:
CUINA PLANT BASED
Lengua:
CATALAN
Alto:
200 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Marta Vergés és dietista, coach de salut i especialista en cuina plant based. Graduada per la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Mònica (Califòrnia) i màster en Coaching i PNL per l'Institut Gestalt, exerceix de divulgadora d'hàbits d'alimentació saludable en empreses i mitjans de comunicació. És codirectora del programa de La 2 de RTVE Menja't el món i autora de Menja't el tarro (Cossetània, 2016). Pots seguir-la a Instagram, on comparteix tot el seu univers i un munt de receptes. @martavergesbio

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar