Ales de sang (Empiri 1)

Autor: Yarros, Rebecca

Sección: FANTÁSTICA (LITERATURA) - Fantástica Adultos

Ales de sang (Empiri 1)

Ales de sang (Empiri 1)

22,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
01/01/2024
Colección:
Clàssica
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Vola o mor El nou fenomen de fantasia juvenil del qual parla tothom.Un drac sense el seu genet és una tragèdia. Un genet sense el seu drac està mort. Article U, Secció U del codi de genets de drac   La Violet Sorrengail creia que quan fes els vint anys suniria al Quadrant dEscribes per viure una vida tranquil·la, estudiant …

Vola o mor El nou fenomen de fantasia juvenil del qual parla tothom.

Un drac sense el seu genet és una tragèdia. Un genet sense el seu drac està mort.

Article U, Secció U del codi de genets de drac

 

La Violet Sorrengail creia que quan fes els vint anys suniria al Quadrant dEscribes per viure una vida tranquil·la, estudiant els seus estimats llibres i les històries antigues que tant la fascinaven. Però per ordres de la seva mare, la temuda comandant general, la Violet es veu obligada a unir-se als milers de candidats que lluiten per formar part de lelit de Navarre: els genets de drac.

Quan ets més petita i fràgil que els altres la teva vida corre perill, perquè els dracs no es vinculen amb humans febles de fet, els incineren. Sumat a això, amb més genets que dracs disponibles, bona part dels candidats mataria la Violet per millorar les seves probabilitats dèxit altres, com el despietat Xaden Riorson, el líder dala més poderós del quadrant, lassassinarien simplement pel fet de ser la filla de la comandant general. Per sobreviure, haurà dafinar al màxim el seu enginy.

Dia rere dia, la guerra que es lliura a lexterior del Col·legi esdevé més letal, les defenses del regne es debiliten i els morts augmenten. Per si no nhi hagués prou, la Violet sospita que els líders de Navarre amaguen un terrible secret.

Amistat, rivalitat i passió al Col·legi de Guerra de Basgiath tots tenen una agenda oculta i saben que un cop a dins només hi ha dues possibilitats: graduar-se o morir.

Leer más

Más libros de Yarros, Rebecca

Más información del libro

Ales de sang (Empiri 1)

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-664-3138-5
EAN:
9788466431385
Nº páginas:
672
Colección:
Clàssica
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
FANTÁSTICA (LITERATURA)
Sub-Sección:
Fantástica Adultos
Rebecca Yarros és autora de més de quinze novel·les, que lhan convertit en una de les autores més venudes del New York Times i del USA Today. La seva família ha servit a l'exèrcit durant dues generacions, per la qual cosa la Rebecca admira els herois militars i té la fortuna d'estar casada amb un dells des de fa més de vint anys. La Rebecca és mare de sis nens, amb qui viu a Colorado en companyia del seu tossut bulldog anglès, les seves dues ferotges xinxilles i la seva gata anomenada Artemis, que els mana a tots. Va adoptar la seva filla petita després d'haver-la acollit temporalment. Una de les passions de la Rebecca és ajudar nens i nenes del sistema d'acollida i adopcions familiars dels Estats Units. El 2019, juntament amb el seu marit, la Rebecca va fundar One October, una organització sense ànim de lucre. Per saber-ne més coses, visiteu oneoctober.org i rebeccayarros.com.

Otros libros en FANTÁSTICA (LITERATURA)

También te pueden interesar