SAPIENS 3 SENYORS DE LA HISTORIA

Autor: YUVAL NOAH HARARI

Sección: CÓMICS E ILUSTRADOS - Novela Gráfica

SAPIENS 3 SENYORS DE LA HISTORIA

SAPIENS 3 SENYORS DE LA HISTORIA

22,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
62
Publicación:
01/01/2024
Colección:
EDICIONS 62
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La història de la humanitat com no lhas llegit mai: el tercer volum de la versió gràfica del fenomen mundial Sàpiens.Avui tots els humans pertanyem a un món unificat. Però quins fenòmens històrics han portat a aquesta unificació? Qui és el veritable Senyor de la història?En aquest tercer volum de ladaptació gràfica de lextraordinària història del gènere humà, Yuval Noah …

La història de la humanitat com no lhas llegit mai: el tercer volum de la versió gràfica del fenomen mundial Sàpiens.

Avui tots els humans pertanyem a un món unificat. Però quins fenòmens històrics han portat a aquesta unificació? Qui és el veritable Senyor de la història?En aquest tercer volum de ladaptació gràfica de lextraordinària història del gènere humà, Yuval Noah Harari, Vandermeulen i Casanave narren a través dun xou burlesc ple dhumor i enginy la competició que va tenir lloc entre els imperis, els diners i les religions per imposar-se al món.

Leer más

Más libros de YUVAL NOAH HARARI

Todos los libros de YUVAL NOAH HARARI

Más información del libro

SAPIENS 3 SENYORS DE LA HISTORIA

Editorial:
62
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-297-8179-3
EAN:
9788429781793
Nº páginas:
240
Colección:
EDICIONS 62
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
CÓMICS E ILUSTRADOS
Sub-Sección:
Novela Gráfica
Yuval Noah Harari és doctor en Història i un autor de gran èxit, considerat avui dia com un dels intel·lectuals més influents del món. Dels seus cèlebres llibres Sàpiens. Una breu història de la humanitat, Homo Deus. Una breu història del demà, i 21 lliçons per al segle xxi se nhan venut 27,5 milions dexemplars en seixanta idiomes. Els han recomanat Barack Obama, Chris Evans, Janelle Monáe, Bill Gates, entre molts altres, i The Guardian va reconèixer a Sàpiens el mèrit dhaver revolucionat el mercat de no-ficció i dhaver popularitzat els «llibres per pensar». Harari, de 44 anys i nascut a Israel, es va orientar cap al món acadèmic i es va doctorar a la Universitat dOxford. Després del gran èxit obtingut per les seves obres, ha passat a compartir estrada amb líders mundials com Angela Merkel o Emmanuel Macron, i també figures com Natalie Portman i Mark Zuckerberg. Periòdicament publica articles a la premsa, en diaris com el New York Times, lFT i The Guardian participa en conferències arreu del món. El 2019, Yuval i el seu marit (Itzik Yahav) van fundar conjuntament Sapienship, una empresa dimpacte social amb projectes en els àmbits de lentreteniment i la formació. Lobjectiu central de Sapienship és focalitzar el debat públic en els principals reptes globals als quals el món senfronta avui dia. Yuval Noah Harari és professor dHistòria a la Universitat Hebrea de Jerusalem, i les seves investigacions se centren en qüestions macrohistòriques, com ara: quina relació hi ha entre la història i la biologia? Quina és la diferència essencial entre lHomo sapiens i altres animals? Quins interrogants ètics plantegen la ciència i la tecnologia al segle xxi?

Otros libros en CÓMICS E ILUSTRADOS

También te pueden interesar